Lämpöä ja vettä kotiin

JO VUODESTA 1973

Yrityksen historiaa

Riihimäen öljypoltinhuolto oy

Riihimäen Öljypoltinhuollon historia alkoi, kun Reijo Virtanen perusti vuonna 1969 Reijo Virtanen Ay:n. Yritys teki silloin pääasiassa vain öljypotinhuoltoja ja -asennuksia. Toki myös viljakuivureiden öljypolttimien asennukset ja korjaukset ovat olleet yrityksen palvelutarjontaa ja läsnä joka syksy.


Reijo Virtanen perusti yhdessä Antti Kirjosen kanssa yrityksen nimeltä Riihimäen Öljypoltinhuolto vuonna 1973.


Kun toiminta laajeni, he ostivat Juppalasta oman tontin ja rakennuttivat yrityksen nykyiset toimitilat. Myöhemmin toimitiloja laajennettiin myymälätiloilla, joissa sittemmin toimivat vuokralla tukkumyymälät Siimesvaara ja AV-putki (Riihimäen LVI-Tukku Oy)


Työntekijöitä palkattiin lisää ja kaukolämpötyöt alkoivat. Noin 10 henkilön ja tilaispäistyön voimin toimittiin monta vuotta.


Perustajien vaimot – Ritva Kirjonen ja Rauni Virtanen – tulivat osakkaiksi yritykseen vuonna 1982.


80- luvulla yrityksen palvelut laajenivat öljypoltinhuolloista ja kaukolämpötöistä myös LVI-alan töihin sekä öljysäiliöiden tarkastuksiin. Investoitiin lisää kalustoon.
80- luvun loppupuolella alkoivat myös asbestinpurkutyöt ja niitä varten tarvittiin lain vaatimusten mukaiset tilat, joita on päivitetty aina tähän päivään asti.


Kun Riihimäen LVI Tukku lopetti ja vuokratilat vapautuivat, alettiin pitää tiloissa jälleen itse myymälää. Myymälään palkattiin uutta henkilökuntaa.


Reijo ja Rauni Virtanen jäivät eläkkeelle vuonna 2002. Antti Kirjosen poika Teemu Kirjonen osti heidän osakkuutensa ja samalla yhtiöstä tehtiin osakeyhtiö. Teemun vaimo Susanne Kirjonen tuli osakkaaksi 2003 ja yrityksen työntekijä Sami Selin vuonna 2005. 2015 uudeksi osakkaaksi tuli työntekijä Matti Luoto ja hän siirtyi vähitellen työnjohdon tehtäviin.


Yrityksen toinen perustaja Antti Kirjonen jäi eläkkeelle, mutta tuli joka päivä työpaikalle ja oli mukana vahvasti elämänsä loppuun asti. Hän menehtyi vuonna 2020.


Nykyisin Riihimäen Öljypoltinhuolto työllistää noin 20–25 henkilöä.

Työtilaukset

Varaosamyynti

Laskutus

RIIHIMÄEN LV- TEKNIIKKA

Ammattitaitoista LVI- osaamista vuodesta 1973

Riihimäen Öljypoltinhuolto Oy

Y-tunnus: 0152307-3
PAKKASKATU 13,
11120 RIIHIMÄKI